Καλωσόρισες Απρίλη & Ανασκόπηση του Μάρτη


kalosorises-aprili-anaskopisi-tou-marti



Απρίλης.. νέος μήνας.. ανοιξιάτικος.. λουλουδιαστός κι ελπιδοφόρος!
Ό,τι κι αν έκανε ο Μάρτης, όσο κι αν μας πάγωσε, όσο κι αν μας ταλαιπώρησε.. ήταν για λίγο.
Η μέρα μεγάλωσε – έβαλε το χεράκι της σε αυτό και η αλλαγή της ώρας – ο καιρός ζέστανε
επιτέλους και η διάθεσή μας ανεβαίνει ξανά.
Ο Μάρτης όμως, όσο "ιδιότροπος" κι αν ήταν καιρικά, για μας στο edityourlife magazine  ήταν εξαιρετικός!
Οργασμός θεμάτων,  αναρτήσεων, διαγωνισμών με πρωτότυπα δώρα  αλλά και γνωριμία με νέες bloggers,  έκαναν πλούσιο σε περιεχόμενο το περιοδικό που όλες αγαπήσαμε κι αγκαλιάσαμε.
Από τα posts που δημοσιεύτηκαν τον προηγούμενο μήνα θα αναφέρω ενδεικτικά κάποια που ξεχώρισα:

  • H Δέσποινα έδωσε ιδέες οργάνωσης για τα πάντα.. από το σπίτι και τα καλλυντικά μέχρι το blog και το βδομαδιάτικο μενού της οικογένειας.. όλα σε ένα ποστ μαζεμένα και νοικοκυρεμένα!
  • H Bίλλυ, μεταξύ άλλων, ανέλυσε τα διαφορετικά είδη άσκησης στο γυμναστήριο, έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις τι σου ταιριάζει περισσότερο και να ξεκινήσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) γιατί το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο χρόνος που περνά πολύτιμος ..
  • Η Ελευθερία, που πάντα  δίνει  χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές γύρω από το blogging, μας ανέλυσε όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός blogger.
  • Η Κατερίνα έχει πάντα τις καλύτερες προτάσεις για προϊόντα ομορφιάς,  γι’ αυτό και όταν προτείνει κάποιο συγκεκριμένο χώρο spa για να απολαύσεις λίγη ώρα απόλυτης περιποίησης τότε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ο λόγος της..
  • Αν διαβάζεις την Τίνα τότε θα έχεις διακρίνει την αισιοδοξία με την οποία βλέπει γύρω της κι είναι πραγματική απόλαυση κάθε της άρθρο.. όπως αυτό που αναλύει όχι ένα.. όχι δυο.. αλλά 27 τρόπους για να νιώσεις ξεχωριστή..
  • Προσωπικά συνέχισα κάθε βδομάδα να παρουσιάζω συνταγές σαν αυτές που περιγράφει ο τίτλος της στήλης μου «fast & simple cooking», δίνοντας βαρύτητα στα λίγα υλικά και την ευκολία παρασκευής της κάθε συνταγής. Έτσι τον Μάρτη «παρέλασαν» κατά σειρά τα παστάκια, τα τυροπιτάκια κουρού, η ταραμοσαλάτα μους, η νηστίσιμη μπουγάτσα και τέλος τα κριτσίνια.. ελπίζω να σου άρεσαν και κυρίως να σε βόλεψαν από άποψη ευκολίας..  Παράλληλα στην μηνιαία στήλη μου «Easy photo-tips»  παρουσίασα, για σένα την blogger, έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο  να προσθέτεις με ένα απλό drag & drop φωτογραφίες στις αναρτήσεις σoυ..


Όλα αυτά, αλλά και πολύ περισσότερα θέματα, «παρέλασαν» τον Μάρτιο από τις σελίδες του EditYourLife Magazine.


Μη μου πεις πως εσύ δεν το διαβάζεις!



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις